Alışveriş Sepeti

Sepetin şu an boş.
Burbella Glutensiz'nda 140'dan fazla ürün seni bekliyor.
Dilersen aşağıdaki önerileri inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsin.

HAKKIMIZDA

2015 yılında fırın cafe konseptiyle faaliyete başlayan firmamız  Denizli’de kurulmuştur. 2017 yılının ilk yarısından itibaren talepler üzerine glutensiz ürünler üretmeye başlayan firmamız aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi de olan glutensiz ürünler üretimi ile, tüketicilerin beğenisi ve memnuniyetini kazanarak zaman içinde büyümüştür.


Aynı zamanda Gıda Yüksek Mühendisi  olan işletmeci Burcu AKGÜN KARADAYI’nın ekmek ve unlu mamüller sektöründe, 2002 yılından bu yana olan tecrübesi ve birikimi ile, fonksiyonel ürünler üretimine sadece glutensiz ekmek ile başlanmış, şuan ise 180 çeşit ürün ile üretime devam edilmektedir. Glutensiz ekmek  çeşitleri, hamburger ekmeği,  sandviç ekmeği, simit, poğaça çeşitleri, açma çeşitleri, pide çeşitleri, pizza , lahmacun, bazlama, krikkrak,  kurabiye çeşitleri, kek, pasta çeşitleri, truf ve tartoletler, ekler, baklava ve börek çeşitleri, mantı, lavaş ve erişte gibi birçok ürün çeşidi mevcuttur. Ürünlerin glutensiz olduğuna dair akredite labaratuvardan alınmış analiz raporları mevcuttur. Glutensiz ürünlerde, glutenliler lezzetini yakalamak hedefi ile yola çıkılmış ‘’Glutensiz, tatsız değil!’’ sloganı ile projemiz büyümeye devam etmektedir.


Kaliteli ve glutensiz onaylı hammaddeler kullanılarak, gıda yüksek mühendisi kontrolünde üretimi gerçekleştirilen ürünlerimiz, BURBELLA markamız ile tescillenmiştir. 


ÖZGEÇMİŞ

Burcu AKGÜN KARADAYI 12.10.1980 Denizli Çivril’de doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini Çivril ilçesinde tamamladı. 1998 yılında Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümüne girdi. 2002 yılında mezuniyetinin ardından ekmek ve unlu mamüller sektöründe çalışmaya başladı.

Çalışma hayatı devam ederken 2004 yılında Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi Kimya Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda tezsiz yüksek lisansını, 2007 yılında Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans programını başarıyla tamamladı. Yüksek Lisans derecesi ile ekmek ve unlu mamüller alanında akademik kariyerinde katkısıyla aktif olarak iş hayatına devam etmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.


VİZYONUMUZ

Glutensiz ekmek ve unlu mamüller üretiminde kaliteden ödün vermeden, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla BURBELLA markasını büyütmek


MİSYONUMUZ

Özel beslenme alanında fonksiyonel, kaliteli, sağlıklı ve lezzetli glutensiz gıdalar üreterek , çölyaklılara, gluten hassasiyeti olanlara ve glutensiz beslenmek isteyenlere hizmet vermek